Cos Cumparaturi

0 produs(e) - 0,00RON

Privacy Policy

Privacy Policy

 

MagicBall.ro se angajează să pastreze confidențialitatea online , o problemă importantă. De aceea facem tot posibilul pentru a confidențialitaea în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului acest sens.

Pe acest site de date MagicBall.ro are stocate date de la mai multe locații. Acest lucru ar putea avea loc prin intermediul formularelor electronice, pe care trebuie să le completați atunci când, pentru un produs sau serviciu, în cazul în care vă abonați la un buletin informativ, să solicite informații sau să luati parte la un sondaj sau concurs. Datele pot fi, de asemenea, colectate atunci când utilizați un serviciu care este oferit prin intermediul site-ului.

Informațiile personale pe care le oferiti prin intermediul acestor canale sunt incluse în fișierele de MagicBall.ro. de drept public (Filipestii Padure 828 Prahova). Aceste date sunt utilizate pentru a vă oferi serviciul solicitat sau informații care pot furniza calitatea serviciilor furnizate să vă informeze cu privire la produse, servicii si oferte de Magic Ball. Datele colectate pot fi combinate cu date despre utilizarea de către dvs. a altor servicii de ofertele noastre potrivite mai bine nevoilor dumneavoastră.

Aveți dreptul de a accesa și de a corecta datele dumneavoastră personale. Trimite o cerere datată și semnată, cu o copie a actului de identitate pentru  Servicii MagicBall.ro la adresa de mai sus.

În cazul în care datele dumneavoastra personale sa fie schimbat, noi vă invităm să trimiteți cererea dvs. de a modifica site-ul nostru pentru a face. Bazat pe cererea dvs. va vom trimite datele dvs cât mai curând posibil, ajustarea în funcție de informațiile pe care ni le oferiti.