Cos Cumparaturi

0 produs(e) - 0,00RON

Despre Noi

Ideea cu Automate Bomboane Mingii si Jucarii a aparut din pasiunea de a oferii bucurie copiilor.

  Cu peste 10 ani de experienta in domeniul Vending  va putem oferim o gama diversificata de Automate Jucarii, Guma de Mestecat (Gumballs), Jucarii in   Capsula, Mingi de Cauciuc (Bouncing Balls), Bomboane, Dulciuri (Candy), Kiddy Riders, Flipper, produsele sunt majoritatea in Capsule de Plastic  se pot comercializa in Automate Mecanice, Beavar, Gammavox,noi sau Second Hand suta la suta Mecanice fuctioneaza cu Moneda sunt cu sau fara Stand.

  Ne bazam pe Jucarii Ieftine, cum ar fi  Bijuterii,Brelocuri Chei,Breloc Telefon, Mingii Cauciuc, gama diversificata pentru Copii si Tineri Licentiate  foarte bine cunoscute si placute ca personaje Disney, Winnei Pooh, Helo Kitty, Pokemon,....

  Dece Magicball !!! Automatele noastre ocupa o suprafata de 0,15mp pentru o locatie mica si 1mp pentru locatii din hipermarket sau alte centre comerciale. Avem automate moderne de la cei mai mari producatori din domeniul Vending, acestea fiind foarte estetice si placute ochiului.

  Daca sunteti in cautarea unui automat sau detineti astfel de automate va invitam vizitati site-ul nostru si bucurativa de cumparaturi.

  Suntem tot timpul interesati de colaboratori in acest domeni de aceea nu ezitati sa ne contactati daca doriti sa beneficiati de serviiciile noastre in domeniu sau doriti sa incepeti o astfel de afacere.

  Atentie!!!

Dorinta de a explora trezeste in fiecare dintre noi, chiar si atunci cand nu suntem copii. Fiecare copil are nevoie pentru buna dezvoltare a simturilor vizuale si simturile de gust, miros si atingere.

Jucariile din automate trezesc curiozitatea copiilor nostrii, oferindu-le descopera chiar bucuria si satisfactia incredibila a parintilor

Magicball din pasiune pentru a da bucurie copiilor